datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Diverse motorhefbruggen voor uw motor/quad: veilig en stevig.

  Met een motorhefbrug heeft u uw motor altijd op de juiste werkhoogte staan. Het op de knieën werken en krom moeten staan is er niet meer bij. Door motorhefbruggen worden veel door particulieren en garages gebruikt. Onze hefbruggen voor motoren zijn van hoge kwaliteit. De bediening van de hefbruggen gaat door middel van een voetpomp dat eenvoudig is te bedienen. Naast de motorhefbruggen heeft Autobrugwinkel.nl ook vervangingsonderdelen verkrijgbaar zoals pompen en diverse wielklemmen. Kies nu uw gewenste motorhefbrug die bij uw voertuig past.

  Motorheftafels – hydraulisch en hydropneumatisch.

  In ons assortiment vindt u zowel hydraulische motorheftafels als hydropneumatische heftafels. Een hydraulische heftafel werkt door middel van hydraulische vloeistof dat onder hoge druk kracht overzet naar de constructie van de heftafel. De bediening werkt door middel van een hydraulische pomp eenvoudig is te bedienen. De hydropneumatische heftafels werken op lucht, deze zijn zowel met de hydropneumatische pomp, als met een compressor toe te dienen. Beide type heftafels zorgen ervoor dat u op een verantwoorde wijze efficiënt werkt aan uw motor.

  In onze webshop hebben wij ook heftafels voor squads, ATV en zitmaaiers. Alle motorhefbruggen en accessoires worden gratis bezorgd in Nederland en België. Vóór 19:00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd.

  Ook interessant: Wielklem voor heftafel | Hydraulische pompen | Hydraulische cilinders

  6 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  6 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader